top of page
Ryder toned 3.jpg

Hvem er Søren Hansen

Øvelse gør mester

Søren Hansen slog selv sit første slag med en golfkølle som 16-årig. Her 30 år efter er han verdenskendt professionel golfspiller, der i mere to årtier spillede blandt verdenseliten.

Igennem flere år lå Søren i Top-50 på verdensranglisten, Official World Golf Ranking, og opnåede store resultater på det højeste niveau inden for golf.

 

Øverst på resultatlisten ligger flere Top-10 placeringer i Majors og WGC-turneringer og en sejr over Tiger Woods i VM for tomandshold med Thomas Bjørn. Dertil hører en lang sejrrække i store turneringer på European Tour og hans præstation ved Ryder Cup i 2008, som formelt introducerede ham som en af Europas mest stabile og solide “performere” til den internationale golfscene.

 

Han har selv fået træning af de allerbedste, og med en utrættelig vedholdenhed og passion for selve træningen, er han endt med at blive verdenskendt for sit effektive golfsving. Men han har også erfaret på egen krop, at golfen kræver en helt unik fysisk - og ikke mindst - mental styrke. For da han i 2012 fik en håndledsskade ved Dubai Desert Classic, blev han pludselig sat ud af spillet.

Tålmodigheden og det unikke golfsving blev sat på en alvorlig prøve. Men Sørens respekt for den vedvarende trænings betydning kom ham til gode, og i 2013 svang han sig tilbage til titlen som årets #1 i "Greens in regulation”.

For øvelse gør mester, og derfor er det heller ikke uden betydning, at Søren har øvet sig sammen med nogle af verdens bedste trænere: Butch Harmon, Pete Cowen, Mac O'Grady, Claude Harmon III, putteguruerne Dave Stockton og Phil Kenyon, fitnesseksperterne Ramsay McMaster og Jean Jacques Rivet samt kerneteamet bag Titleist Performance Institute, TPI.

Det er den erfaring, samt en PGA certificeret træneruddannelse, som gør Søren til den mestertræner, han er i dag. Han er kendt for sin underspillede humor, ro og behagelige væremåde - både på og uden for banen - og hans passion for golfen smitter af på folk omkring ham.

Søren Hansen bor i dag på Fyn med sin familie og nyder at give al sin viden og erfaring videre til både professionelle, juniorer og andre glade golfhoveder.

 

Når ikke han underviser, rådgiver han forskellige virksomheder og arbejder som ekspert og golfkommentator for Discovery Networks på GolfTV & Eurosport. Han afholder events, foredrag samt golf- og golftekniske kurser for private, firmaer, klubber, messer og butikker i Danmark og udlandet.

Søren arme.jpg
bottom of page