top of page
Foto Events gradient.jpg

Events med krydderier

Med Søren Hansen som vært får du et underholdende og professionelt golfarrangement.

Søren Hansen har været vært ved flere hundrede små og store events rundt om i verden, og med sin brede erfaring ved han, hvad det kræver at skabe et succesfuldt event fra idéfasen og til afviklingen. Han kan være din sparringspartner og rådgiver, når det kommer til planlægning, produktion, location, turneringsform, ”kendte spillere”, præmier, logistik mv.

På selve dagen vil Søren Hansen tage sig af dine gæster og være det touch, der giver gæsterne en god oplevelse og dit arrangement den succes, det fortjener.

Alt efter, hvilken type event du har i tankerne, finder I sammen ud af, hvilke typer af opgaver, du har brug for hjælp til.

 

Med Søren på holdet vil du samtidig have ro til at nyde dagen eller holde fokus på forskellige praktiske detaljer, imens gæsterne bliver underholdt og har en sjov dag.

GOLF OG GOURMET

Forkæl dig selv

Her bliver en golfdag krydret med lækker mad og vin i verdensklasse på helt særlige steder. En golfdag kan være en hel dag eller nogle timer en eftermiddag med fx undervisning, foredrag eller spil på en bane. Lærerig og sjov golf bliver efterfulgt af et gourmet måltid på særlige steder og i hyggelige omgivelser.

Laks final.jpg
bottom of page