top of page
Camera clouds 2.jpg

En verden i golf

Inspirerende og underholdende med stof til eftertanke.

“Soren is a gentleman and the complete professional.

During our corporate day he was fantastic with all our guests maintaining

humorous and charming attitude throughout the day.

The feedback from our clients has been nothing short of magnificent.”

Jeppe Frandsen, former Managing Director, Canon

Som en af de få danske golfspillere har Søren Hansen gjort golfen til sin levevej. Men golf er ikke bare et arbejde for ham. Det er en hobby og passion, og det er for livet. At holde foredrag om golf er, for Søren at se, en fantastisk mulighed for at inspirere og dele ud af sin kærlighed til golfen.

 

Hans lange karriere inden for golfverdenen har givet ham mange uforglemmelige oplevelser med sporten, både med topplaceringer i de største professionelle turneringer og som underviser. Det er dem - og alle de erfaringer, der følger med - som han deler ud af til sine foredrag.

Søren paraply.jpg
Garcia.jpg
gettyimages-829183444-1024x1024.jpg

Med levende fortælling og humor fortæller Søren om alt fra den hjemlige golf på danske baner til jagten på par, birdies og eagles ved de største golfturneringer, Ryder Cup og Major mesterskaber i hele verden.

Den alsidige erfaring giver også mulighed for at høre Søren fortælle om livet bag kulissen som ekspert, golfkommentator og analytiker på den amerikanske PGA Tour - og om karrierevalget med skift til certificeret professionel golftræner og mentor for mange unge pro’er og golfspillere.

Emner som økonomi, mentalt fokus, strategi, management mm. er også noget, Søren Hansen kan bringe i spil. Alt det kommer an på dine og dit publikums ønsker, og derfor bliver foredraget altid skræddersyet til jer.

Foredragene er oplagte for golfklubber, erhvervsklubber, private selskaber eller for messer/butikker, og de kan både være på dansk og engelsk.

Varigheden af et foredrag er individuelt, og varierer typisk mellem 30 minutter og 2 timer.

champagne final.jpg
bottom of page