top of page
Søren put extended.jpg

Spillet i spillet

Der er få ting, du skal mestre for at blive en genial putter. 

Så simpelt er det.

Uanset, hvad folk siger, så er putting simpelt. Man ruller en lille bold ned i et stort rundt hul.  Det slutter altid med en succes. Et putt der går i hul, er en succesrig afslutning på et hul. Så enkelt er det. Når du putter, har du altså mulighed for succes hver gang.

 

Putting er en disciplin i golfspillet, som ikke kræver det store boldtalent eller fysiske udfoldelser. Hvis du kan mestre bare 3 begreber og formår at sætte dem sammen, så kan du blive lige så god til at putte som de allerbedste golfspillere i verden.

 

I forhold til udstyr, så er en god putter, du kan lide at se på, og som du har tiltro til vigtig, men det er ikke afgørende for, om du holer putts eller ej. Dog skal du finde en putter du føler du sigter godt med, for så er der en god forudsætning for at mestre spillet i spillet endnu bedre.

 

Søren Hansen tilbyder tre putting kurser. Ét for nybegyndere, som har lidt eller ingen erfaring, ét for folk, der har nogen til megen erfaring og et avanceret puttekursus for finskytten, hvor du kommer dybt ned i maskinrummet.

Du bliver i stand til at klare dig ud af de situationer, du måtte komme ud for på det helt kortklippede græstæppe.

 

Søren arrangerer putting undervisning og kurser for både enkeltpersoner, hvor han 1:1 hjælper dig videre med din putting og for grupper, hvor I sammen kan lære mere om det at gøre det simpelt på puttinggreen.

 

Er du lidt usikker på om golf er noget for dig, og har du ikke dit eget golfudstyr kan du altid gratis låne grej på selve kursusdagen. Husk blot at gøre opmærksom på det ved tilmelding.

Vigtigste slag.jpg

Vinderslaget

FOR BEGYNDEREN

Har du aldrig prøvet golf før eller måske ikke engang stået med et golfjern og en putter i hånden, så er dette Putting kursus lige noget for dig og det helt rigtige sted at starte fremfor at prøve de lange slag først.

Al undervisning burde nemlig starte fra golfhullet og tilbage til teestedet, hvor man slår de lange slag.

For begynderen tilbyder Søren Hansen introduktion til følgende ting:

Råd og tilpasning af putter. Introduktion til de forskellige typer af puttere og deres egenskaber.

Teori om opstilling, grip og bevægelsen med putteren. Hvordan puttet udføres i praksis.

En snak om din individuelle opstilling og stil i forhold til din kropsbygning.

De mest almindelige fejl ved putting og de fejl, du bakser med, og hvordan du kan rette dem.

Hvordan gør du det simpelt hver gang? Forståelse af de 3 hovedbegreber, der er forudsætningen for at lykkes med putting i de forskellige situationer, du kommer ud for.

Håndtering og læsning af det fald og den hældning, der er på greens. Hvordan undgår du, at din gode puttebevægelse bliver ødelagt af, at du vurderer forkert fald og hældning på greens.

Som opsummering af Putting kurset vil Søren Hansen give dig konkret og individuel

feedback. Du får også små øvelser og fif til, hvordan du kan blive en bedre golfspiller på green.

Søren bag.jpg

Træning og motivationskurser
 

 

Junior Boot Camp – Long Game & spil på banen

Forår 2022

 

Senior Boot Camp – Short Game

Kommer snart. Følg med her.

GettyImages-2.jpg

Stance
Grip
Sigte
Speed
Længde

flueben.png
flueben.png
flueben.png
flueben.png
flueben.png

FOR DEN ØVEDE

Når du har nået dette niveau, så vil de ting, der interesserer eller volder dig problemer på green være mere individuelt. Putting kurset for øvede tager derfor udgangspunkt i netop dig og dine forudsætninger. 

Efter nærmere samtale med dig, vil Søren Hansen sammensætte undervisningen specielt til dine eller gruppens behov og ønsker i forhold til udstyr, putteteknik, teori og læsning af green.

 

Under Putting kurset vil du blive bevidst om, hvad der for dig vil være en god idé at arbejde med, og du vil få konkrete råd til, hvordan du kommer videre.

 

For øvede kunne emner eksempelvis være: 

 

Variationer af putteteknikker, grip og opstilling set i forhold til dit sigte.

 

Lær at tilpasse din speed til enhver situation. Forstå de fysiske forhold ved selve puttet foran dig.

 

Længdekontrol - hvordan du træner det? 

 

Forstå fald og hældning på green fra din bold til hullet. Lær at genkende green foran dig.

 

Lær at mestre 3 hovedbegreber for at bolden kan gå i hul.

 

Putting på danske greens versus udenlandske baner. Er der forskel? Justering af hastigheden mm.

 

Forskellige loft/lie putter konfigurationer og det ark du svinger putteren på. Hvad passer bedst til dig? En vigtig detalje som kan hjælpe dig til få bolden i hul.

 

Som opsummering af Putting kurset vil Søren Hansen give dig konkret og individuel feedback samt små øvelser og fif til, hvordan du kan blive en bedre golfspiller på green.

Foto 29 82928172.jpg

2 klik til venstre

FOR FINSKYTTEN

Har du været på Putting kurset for øvede eller har du flere års erfaring som golfspiller, og måske endda et lavt hcp, så vil dette avancerede Putting kursus være noget for dig.

Her vil du blive introduceret til nogle af de mere avancerede detaljer, der skal til for at mestre putting på det kortklippede græs. Rutiner, sigte, hastighed og læsning af green sammensat i en brugbar kontekst, så du kan videreudvikle og eje dit putting stroke. Kurset dykker dybt ned og vil være en øjenåbner for de fleste.

Når du har nået dette niveau, så vil de ting der interesserer dig eller volder dig problemer i din putting være mere individuelt. Søren Hansen’s Putting kursus for finskytten tager derfor udgangspunkt i netop dig og dine forudsætninger både teknisk og praktisk.

Efter nærmere samtale med dig vil Søren sammensætte undervisningen specielt til dine behov og ønsker i forhold til udstyr, teknik, teori og selve spillet i spillet på green.

For avanceret kunne emner eksempelvis være:

Variationer af putteteknikker, grip og opstilling set i forhold til dit sigte. Specifikke øvelser til selvtræning kan udleveres.

Lær at tilpasse din speed og få længdekontrol til enhver situation. Forstå de faktiske forhold ved det enkelte putt. Forslag til system, og hvordan du træner det.

Forstå faldet og hældningen på green fra din bold til hullet. Lær at genkende, hvad der er foran dig.

Lær at mestre de 3 hovedbegreber, der skal til for at bolden kan gå i hul og mix det ind i en rutine, som holder.

Putting på danske greens versus greens på udenlandske baner. Er der forskel? Justering af hastigheden, læring om grain mm.

Forskellige loft/lie putter konfigurationer i forhold til det ark, du svinger putteren på. Har du den rigtige putter til dit svingark? En vigtig detalje for at få bolden i hul hver gang.

Som opsummering af Putting kurset vil Søren Hansen give dig konkret og individuel feedback. Du får også små øvelser og fif til, hvordan du kan forvandle dig til en genial putter.

bottom of page