top of page
Søren bunker nyeste.jpg

Genvej til lavere scores

Chipping, pitching, lob og bunkerslag. En masse der har meget tilfælles.

Uanset, hvad folk vil mene, og hvem man end er, så er det ikke til at komme udenom, at det gælder om at være god til at mestre de korte slag rundt omkring green for at øge mulighederne for en god score og dermed chancen for flere drømmerunder.

 

Rigtigt og godt udstyr er lækkert og vigtigt, men den mest afgørende faktor i dit golfspil er dine evner i det korte spil omkring green. Ofte tror folk, at der er noget galt med deres udstyr, når deres korte spil ikke lykkes. I stedet skyldes det som regel ubevidste fejl, der kan rettes op på med en god vejledning og øvelse. Golf er for alle, og alle kan lære at spille og mestre det korte spil uanset alder, køn og fysiske formåen.

 

Søren Hansen tilbyder tre forskellige Short Game kurser. Et for nybegyndere, som har lidt eller ingen erfaring, ét for folk der har nogen til megen erfaring samt et avanceret Short Game kursus, hvor du kommer dybt ned i maskinrummet og ser på nye teknikker, som gør dig i stand til at klare dig ud af de fleste situationer, du måtte komme ud for på golfbanen.

 

Søren arrangerer Short Game undervisning og kurser for både enkeltpersoner, hvor han 1:1 hjælper dig videre med dit nærspil og for grupper, hvor I sammen kan lære mere om slagene omkring green, og hver især får noget med hjem, som hjælper jer med at komme videre.

 

Er du lidt usikker på om golf er noget for dig, og har du ikke dit eget golfudstyr, kan du altid gratis låne grej på selve kursusdagen. Husk blot at gøre opmærksom på det ved tilmelding.

gettyimages-81926581-612x612.jpg
Short game 3.jpg

Start kort
Slut langt

Short game 2.jpg

FOR BEGYNDEREN

Har du aldrig prøvet golf før eller måske ikke engang stået med et golfjern i hånden, så er dette Short Game kursus lige noget for dig. Det helt rigtige sted at starte fremfor at prøve de lange slag først. Al undervisning burde nemlig starte fra golfhullet og tilbage til teestedet, hvor man typisk slår de lange slag.

For begynderen tilbyder Søren Hansen introduktion til følgende ting:

 

Råd og tilpasning af udstyr til det korte spil, herunder de forskellige jern, skafter, bold og deres egenskaber.

 

Dertil basal vedligeholdelse af udstyret og vigtigheden af dette for at kunne gøre det lettere for dig at slå bolden tæt på hullet hver gang.

 

Teori om opstilling, grip og bevægelsen af de forskellige stilarter samt, hvordan de udføres i praksis. En snak om din individuelle opstilling og stil i forhold til din kropsbygning.

 

De mest almindelige fejl i det korte spil samt præcis dem du bakser med, og hvordan du kan rette dem.

 

Hvordan gør du det simpelt og slår bolden tæt på hver gang? Forståelse for landingsområder og dine muligheder i forskellige situationer.

 

Håndtering af lie genkendelse - hvordan undgår du, at dit gode slag bliver ødelagt af et skidt lie i græsset.

 

Som opsummering af Short Game kurset vil Søren Hansen give dig konkret og individuel feedback. Du får også små øvelser og fif til, hvordan du kan blive en bedre golfspiller omkring green.

Søren bag.jpg

Træning og motivationskurser
 

 

Junior Boot Camp – Long Game & spil på banen

Forår 2022

 

Senior Boot Camp – Short Game

Kommer snart. Følg med her.

Søren pitch.jpg

48,50,52,54,56,58 eller 60

FOR DEN ØVEDE

Når du har nået dette niveau, så vil de ting, der interesserer eller volder dig problemer i dit golfspil være mere individuelt. Short Game kurset for øvede tager derfor udgangspunkt i netop dig og dine forudsætninger.

Efter nærmere samtale med dig, vil Søren Hansen stykke undervisningen sammen specielt til dine eller gruppens behov og ønsker i forhold til udstyr, teknik, teori og selve slagene omkring green.

For øvede kunne emner eksempelvis være:

 

Variationer af kort spils teknikker såsom pitch og chip samt lob og bunkerslag.

Bunker og lob slag - ikke helt det samme, men alligevel.

Lær at tilpasse dit valg af slag og køllevalg til enhver situation - forstå de fysiske forhold ved slaget foran dig.

Svingteknik i forhold til boldens lie og valg af svingtype og fart i køllehovedet.

Slag omkring green til danske og til udenlandske baner. Er der forskel?

Bounce på jernet - hvad vil det sige, og hvilke fordele og ulemper giver det? Forskellige sandjern og bounce konfigurationer til dig og den/de baner, du som oftest spiller. Hvornår skal jeg bruge hvad? En vigtig detalje for at få bolden tæt på hver gang.

Længdekontrol - forslag til system.

Vinderslag.jpg

Pletskud

FOR FINSKYTTEN

Har du været på Short Game kursus for øvede eller har du flere års erfaring som golfspiller, og måske endda et lavt hcp, så er avanceret Short Game noget for dig.

Her vil du blive introduceret til nogle af de mere avancerede golfslag, man kan komme ud for på golfbanen indenfor pitch, chip, lob og bunker. Lær at styre spin og rul fra semi-rough og opbyg et system til bedre længdekontrol i dine pitch slag. Alt sammen vigtigt, hvis du vil udvikle dig som golfspiller.

 

Når du har nået dette niveau, så vil de ting, der interesserer dig eller volder dig problemer i dit korte spil være mere individuelt. Short Game for finskytten med Søren Hansen tager derfor udgangspunkt i netop dig og dine forudsætninger. Det gælder både teknisk og praktisk.

 

Efter nærmere samtale med dig vil Søren sammensætte et kursus med undervisning i det korte spil designet til at matche dine behov og ønsker i forhold til udstyr, svingteknik, teori og spil på banen.

 

For finskytten kunne emner eksempelvis være:

 

Lær dine wedges og deres bounce at kende. Forstå principperne omkring dit køllehoved og dit setup, dynamikken og anvendelsen - så det hele bliver simpelt.

 

System til længdekontrol og forståelse af, hvordan du skal bruge det i din træning, så du bedre kan ramme dine længder på banen hver gang.

 

Specielle slag og teknikker med forståelse for loftet på køllen og loftets anvendelse i praksis.

 

Udvidet lie genkendelse. Forstå dit lie og kend situationens begrænsninger. Lær at træffe den rigtige beslutning for hvert slag trods din evne til at udføre det ultimative slag.

 

Om at redde sig ud af problemer ved hjælp af god course management - til når der er dårlig plads eller på en dag, hvor det ikke rigtigt kører for dig. Det vil sige udvikle en simpel teknik, som kan redde dig ud af enhver situation, når det brænder på.

 

Lær at videreudvikle dit bunkerspil og bliv fortrolig med ”eksplosionsslaget” til en kort flagplacering samt lær at mestre det lange greenside bunkerslag.

 

Hvis der er specielle ønsker, kan Søren Hansen tilpasse undervisningen efter behov.

bottom of page